За мен

За мен

ЗА МЕН

Аз съм Ина Николова и съм художник и творец, който обожава да открива и претворява красотата, за да Ви носи вдъхновение и радост.

 

ОБРАЗОВАНИЕ

Обичта ми към изкуството започна от детските години и се разви, като умение в професионална гимназия с изобразителен профил, а след това в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, където изучавах “Педагогика на изобразителното изкуство” със специализация Живопис.

 

ПРЕПОДАВАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ

След като се дипломирах, в продължение на 5 години преподавах знанията си на деца и възрастни, които просто искат да се докоснат до магията на рисуването, да творят и усъвършенстват уменията си в изкуството, което ме вдъхновява.

 

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН

Моята магистърска степен е специалност “Графично и пространсвено проектиране”. Започвайки да работя с програми, като Photoshop и Illustrator, дойде и интересът ми към дигиталното изкуство. Експериментирах в рисуването на дигитални творби, но не съм спирала да изразявам себе си и чрез живописта, защото тя е моята страст. Четката, боите и платното си остават неизменна част от мен!

 

КРАСИВИТЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА МЕ ВДЪХНОВЯВАТ!

Като творец съм горда, че имах възможността да участвам в илюстрирането на детската книжка „Трошици обич” от авторката Елена Попова. Безкрайно съм благодарна за доверието, което ми гласува, да бъда художник на този проект. Щастлива съм, че вече фигурирам в системата на Националната библиотека, като художник на книгата "Трошици обич".

 

БЛАГОДАРЯ

Благодаря на прекрасните си клиенти, които ми се доверяват, за да създам емоция, красота и вдъховение за тях, чрез моите картини. Благодаря за честта и удоволствието моето творчество да е част от Вашия дом и Вашия ден.