Copyright © 2023. All Rights Reserved

Безопасно пазаруване

Безопасно пазаруване
Защо пазаруването в inawebart.com е безопасно?

 

В днешно време, поради много фактори хората пазаруват онлайн. Оттук идва и въпросът, доколко сме защитени. Именно това предлагам на моите клиенти в inawebart.com - безопасно пазаруване. Като един развиващ се интернет магазин за картини, искам Вие - моите клиенти да сте сигурни при пазаруването от моя онлайн магазин. Ето и основните предимства:

 

1. Пазаруване без регистрация

 

Знам колко досадно е изискването за регистрация при повечето онлайн магазини. Именно затова съм улеснила максимално настоящите и бъдещите си клиенти, чрез опцията "Бърза поръчка" през сайта. Единственото, което трябва да направите е да въведете телефонния си номер. И това е! :)

 

2. Сигурност за вашите данни

 

Сайтът е защитен със SSL сертификат. Благодарение на това, връзката между сайта и клиентите е криптирана, което прави пазаруването в интернет много по-безопасно!

 

3. Плащане след получаване на КАРТИНАТА/АКВАРЕЛА

 

Начинът за плащане е чрез наложен платеж, вземайки пратката от офис на "Еконт" или "Спиди" или получавайки пратката чрез куриер. Пратката е задължително с "опция преглед" и застраховка. Вие плащате след като сте разгледали и сте се уверили, че всичко с творбата е наред.

 

Пожелавам Ви много усмивки и приятно пазаруване! :)